Cambridge op alle afdelingenIn alle klassen kun je Engels op hoog niveau volgen. Op de mavo/havo is dat onderdeel van het plusprogramma. In de brugklassen havo/atheneum en atheneum/gymnasium is het een basisaanbod. 

Cambridge wil zeggen dat je Engels krijgt van iemand die een native speaker is. Engels is zijn of haar moedertaal. Je kunt je wel voorstellen hoe goed je dan het Engels leert beheersen. Binnen de kortste keren leer je zelf leuke uitdrukkingen, spreek je met veel zelfvertrouwen en snap je echt goed wat er bedoeld wordt.  Het mooie van Cambridge is dat je niveau erkend wordt over de hele wereld. Je krijgt bij ons op school niet alleen in de onderbouw, maar ook in de bovenbouw de kans om het te volgen. Heel veel leerlingen doen examen op het allerhoogste niveau en scoren supergoed! Mooi meegenomen voor later. 

Welk examens kun je dan doen?  Dat hangt er vanaf. In het derde leerjaar is dat FCE of CAE en in het vijfde leerjaar CAE of CPE. CPE is het hoogste niveau dat je kunt halen. Op het Willem van Oranje College zijn er steeds meer leerlingen die dat examen afleggen. En met een prachtig resultaat! 

 Waalwijk
Aanmeldavonden
MAANDAG 22 MAART 2021
EN DINSDAG 23 MAART 2021
(gewijzigde data)

 

  Klik hier voor meer info  

Houd onze site goed in de gaten.
Als er wijzigingen zijn, wordt dat hier vermeld.
 

 

Contact

De Gaard 4
5146 AW Waalwijk
0416-333069