Wat kun je kiezen?Iedereen is anders. De een is goed in sport, een ander in muziek. Zo gaat het ook met de vakken op school. Vandaar dat er veel te kiezen valt. Maar er zijn natuurlijk ook gewoon dingen die moeten. 

Iedere dag krijg je gewone lessen. Denk aan wiskunde, Engels, biologie, Frans, geschiedenis. De leraar houdt rekening met het niveau waarop je les krijgt. De keuze die je hier maakt zijn tussen wat meer oefening, wat zelfstandiger of wat sneller. 

Iedere dag zijn er keuzelessen. Je maakt dan de keuze uit ondersteuningslessen, zelfstandig werken of pluslessen. Elke dag van de week kun je zo dat kiezen wat bij jou past.  

Keuze voor tickets4talent 
Op onze school kun je kiezen voor extra sport, IT en Design, Performance &  Art. 

Keuzevakken 
In de bovenbouw weet je al veel beter waar je talenten liggen. Dan ga je vakken kiezen. Op onze school kun je heel veel interessante vakken kiezen. Wil je meer weten over sterren, of wiskunde, wil je extra goed worden in Frans of Duits? Wil je een eigen onderneming beginnen?  Het kan allemaal! 

Keuzes na schooltijd 
Na schooltijd valt er ook volop te beleven, Je kunt kiezen om op school je werk af te maken op het leerplein. En je zult merken dat er ook altijd wat te doen valt. Er zijn leerlingen die meedoen met de leerlingenraad, leerlingen die zingen in een koor, spelen in een band.  
We bieden je ook de kans om dingen voor een ander te doen. Als je in een hoger leerjaar zit, kun je van alles organiseren. Zij gaan met het opgehaalde geld naar Brazilië om daar leerlingen te steunen die minder kansen hebben. Help je zelf graag, dan krijg je alle kans. Bijvoorbeeld om zelf lentor, of toptutor te worden.

 Waalwijk

voorlichtingsavonden
15, 16, 22 en 23 januari 2024

open lessen
28 februari 2024


Houd onze site goed in de gaten.
Als er wijzigingen zijn, wordt dat hier vermeld.
 

Contact

De Gaard 4
5146 AW Waalwijk
0416-333069