Wie zijn wij?


 

Het Willem van Oranje College in Waalwijk is een levendige school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium. Toponderwijs en alle aandacht voor jou, jouw keuzes en jouw talent. Op het Willem word je gezien.

 


 

Kees Smit, locatiedirecteur

Wij bieden jou alle kans om: 

Iedereen wil gekend en gewaardeerd worden. Leren en ontwikkelen gaat het makkelijkste als jij je prettig voelt en jezelf kunt zijn. Vandaar dat we op een leuke en positieve manier met elkaar omgaan, zodat de sfeer goed en veilig is. Het is normaal dat we elkaar helpen, steunen en elkaar erop wijzen als iets niet zo goed gaat.  Iedere leerling heeft een eigen coach, zodat je kunt vertellen wat je bezig houdt. Waar gaat het goed, waar heb je wat hulp nodig? En ook belangrijk. We kijken samen naar de keuzes die je maakt.  

Je krijgt alle kansen om te leren en te ontdekken. Bij leren kun je denken aan vakken, dat doen wij ook. Maar we denken ook aan van alles wat je in het leven nodig hebt. Het leren van elkaar, elkaar leren kennen, waarderen en respecteren hoort daar zeker bij. Dat betekent dat we zeker ook nadenken over wat een keuze, die jij maakt voor een ander betekent. 

Het Willem van Oranje College is een christelijke school. Daar komt de gedachte vandaan dat jij er mag zijn en dat we samen verantwoordelijk zijn voor elkaar en de omgeving waarin we leven. We vertrouwen erop dat er een God is die ruimte en verantwoordelijkheid heeft gegeven. Hij leidt ons en geeft hoop, moed, vertrouwen en liefde. 

Het Willem van Oranje College is onderdeel van de Scholengroep Willem van Oranje. De scholengroep kent in totaal 7 scholen. Twee scholen voor voortgezet onderwijs, een internationale schakelklas, een school voor speciaal onderwijs en drie basisscholen. Samen hebben we zo heel veel in huis om goed onderwijs en goede begeleiding te verzorgen. 

 Waalwijk


Houd onze site goed in de gaten.
Als er wijzigingen zijn, wordt dat hier vermeld.
 

Contact

De Gaard 4
5146 AW Waalwijk
0416-333069