Te kiezen ...Iedereen is anders. De een is goed in sport, een ander in muziek. Zo gaat het ook met de vakken op school. Vandaar dat er veel te kiezen valt. In de vaklessen maak je keuzes en krijg je iedere dag een keuzeles. Wij noemen dat maatwerk. Jij mag kiezen of je extra uitleg wilt, zelfstandig werkt of een plusprogramma volgt.

Je kiest voor het niveau dat bij je past. Vandaar dat je kiest voor een van de drie brugklassen. Daar is goed over nagedacht en samen met je ouders en leerkracht van groep 8 kijk je natuurlijk wat goed voor jou is. In ieder geval bestaat er altijd de kans om door te stromen van de ene naar de andere afdeling.
Lees over onze brugklassen.

Daarnaast hebben we een heel leuk extra aanbod van lessen. We noemen dat onze Tickets4Talent. Naast je gewone lessen kun je kiezen voor onze Sportklas, Design, Performance & Art waarin je leert optreden, ontwerpen, met muziek en creativiteit bezig bent of je kiest voor het ticket IT. 
Lees over onze Tickets4Talent.

Voor degene die echt uitgedaagd wil worden hebben we leuke mogelijkheden. Je kunt namelijk kiezen voor Cambridge Engels. Ook bestaat de mogelijkheid om een eigen bedrijf te beginnen en kun je een programma volgen in samenwerking met de Universiteit Utrecht, Universiteit van Tilburg of een van de hoge scholen.

Kiezen is niet altijd makkelijk vandaar dat je ook een coach hebt. Deze helpt je nadenken over je keuzes.

 Waalwijk

voorlichtingsavonden
15, 16, 22 en 23 januari 2024

open lessen
28 februari 2024


Houd onze site goed in de gaten.
Als er wijzigingen zijn, wordt dat hier vermeld.
 

Contact

De Gaard 4
5146 AW Waalwijk
0416-333069