Veelgestelde vragenOp deze pagina hebben we de vragen verzameld, die het meest gesteld worden. Als je op de vraag klikt, krijg je het antwoord te zien. Daarmee vind je snel de juiste info.

Toch iets nog niet duidelijk?
Neem contact op met Jolijn van Noppen, coördinator nieuwe brugklassen,
of stuur een mailtje naar info@wvoranje.nl

Mag ik een tweede keer komen kijken?

Het kan zijn dat u na de infodag toch nog persoonlijke vragen heeft, of dat je nog een keer wilt komen kijken. Dat begrijpen we. Je kunt dan het beste een afspraak maken met de coördinator voor de  nieuwe aanmeldingen, Jolijn van Noppen.

Zijn leerlingen uit groep 7 ook welkom op de infodag?

De infodag is in principe bedoeld voor leerlingen uit groep 8. Zij krijgen van hun leerkracht ook alle informatie over de VO-school en nemen vaak in groepsverband deel aan de open lessen.
Mocht je toch al erg nieuwsgierig zijn naar wat voor leuke vakken en activititien er allemaal op Het Willem zijn, neem dan contact op met Jolijn van Noppen.

Mag mijn kind mee naar de aanmeldingsavond?

Ouders melden hun kind aan op school, maar het is de gewoonte dat uw kind zelf meekomt. Het is tenslotte de school waar hij of zij naar toe gaat. Ook wij vinden dat prettig, zodat we samen met onze toekomstige leerling een gesprekje kunnen hebben. De administratieve aanmelding vindt tijdens dit gesprek plaats en we maken kort kennis met uw kind. Zo spreken we bijvoorbeeld over hobby’s, wensen, verwachtingen en informeren we naar de reden voor de keuze voor onze school. Het is leuk om een foto van de aanmelding te maken. Over een paar jaar is deze foto een bijzondere herinnering. Als een broer of zus ook mee wil komen, dan kan dat.

Mag ik mijn kind op 2 scholen aanmelden?

In de regio Waalwijk hebben we afgesproken dat ouders hun kind op 1 school aanmelden. Als ouders dit, om welke reden dan ook, anders willen, dan moet de basisschool meerdere adviesformulieren meegeven. Op elk adviesformulier wordt aangegeven op hoeveel scholen de leerling wordt aangemeld.

Ik heb nog een vraag

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem  contact met ons op!
Dat kan door een mail te sturen naar info@wvoranje.nl

Volg je ons al op Social?

 Waalwijk


Houd onze site goed in de gaten.
Als er wijzigingen zijn, wordt dat hier vermeld.
 

Contact

De Gaard 4
5146 AW Waalwijk
0416-333069