Op het Willem is leren leuk!Het is leuk om naar school te gaan. Je ontmoet anderen, sluit vriendschappen en krijgt kansen om te leren en te ontdekken. Om hier alles op te noemen is een beetje veel. Vandaar dat we er een paar punten uitpikken.

Cambridge Engels op alle afdelingen.
Cambridge Engels is bij ons op school in alle afdelingen mogelijk. Het is op de havo en het atheneum onderdeel van de normale lessen. In de mavo/havo-klas is het een keuze. Na het eerste leerjaar beslis je of je daarmee doorgaat. Kies je voor Cambridge, dan ga  je op voor een van de Cambridge-examens die bij jou passen.
Lees hier meer over Cambridge onderwijs op alle afdelingen.

Onderzoeken
Als je nieuwsgierig bent, dan wil je graag weten hoe alles zit. Op veel vragen is een antwoord, maar er zijn ook vragen waar nog geen antwoord op is. Ken jij zo’n vraag?

Om het antwoord te vinden moet je dan op onderzoek uit. Dat is geen wilde zoektocht. Dat pak je slim aan en zo leer je hoe wetenschappers dat doen. Want wist je dat er best veel oud-leerlingen nu belangrijke wetenschappers zijn geworden?  Pas was er nog een op het nieuws. Zij probeert met haar team het vaccin tegen Corona te vinden.
Bekijk hier de video van het Actualiteitenprogramma EenVandaag. 

IT en ontwerpen
Je bent niet anders meer gewend. Bijna alles kun je op afstand bedienen. Het lijkt gewoon. Gamen is ook erg leuk, maar nog veel leuker is het om zelf een game te maken. Vandaar dat we op school een speciaal vak hebben. Daar leer je omgaan met IT, games ontwerpen, apps maken en nog heel veel meer. Lees hier meer over onze Tickets4Talent.

 Waalwijk

voorlichtingsavonden
15, 16, 22 en 23 januari 2024

open lessen
28 februari 2024


Houd onze site goed in de gaten.
Als er wijzigingen zijn, wordt dat hier vermeld.
 

Contact

De Gaard 4
5146 AW Waalwijk
0416-333069