Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op! 

Mijn kind heeft een ondersteuningsvraag, met wie kunnen we contact opnemen?
Als uw kind een ondersteuningsvraag heeft, dan is het belangrijk dat u deze goed doorspreekt met onze school. We kunnen dan afstemmen wat de ondersteuningsvraag is en of wij deze ondersteuning kunnen bieden. Hiervoor kunt u contact opnemen met school. Afhankelijk van het type vraag wordt u doorverbonden met de teamleider van de eerste klassen of de zorgcoördinator. Meestal wordt er een afspraak gemaakt om alles goed door te spreken.
 
 
Coördinator aanmelding: Jan Willem Westland
Zorgcoördinator: Nelleke Verbeek
Telefoon: 0416 – 691722
Mag ik nog een keer komen kijken?

Het kan zijn dat u na de Open school toch nog persoonlijke vragen heeft of dat u samen met uw kind nog een keer wilt komen kijken. Dat begrijpen we en u kunt dan het beste een afspraak maken met de coördinator van de aanmelding.

Mag mijn kind mee naar de aanmeldingsavond?

Ouders melden hun kind aan op school, maar het is de gewoonte dat uw kind zelf meekomt. Het is tenslotte de school waar hij/zij naar toe gaat. Ook wij vinden dat prettig, zodat we samen met u en uw kind een gesprekje kunnen hebben. De administratieve aanmelding vindt tijdens dit gesprek plaats en we maken kort kennis met uw kind. Het is leuk om een foto van de aanmelding te maken. Over een paar jaar is deze foto een bijzondere herinnering. Als een broer en/of zus mee wil komen, dan kan dat.

Volg je ons al op Social?
 
 
Doe-middag
31 januari 2024

Voorlichtingsavonden
15, 16, 22 en 23 januari 2024

 

 

 

 

Contact

Perzikstraat 7
4261 KC Wijk en Aalburg
0416-691722