Opleidingen


 

Je kunt bij ons kiezen voor:

  • vmbo Techniek
  • vmbo Zorg & Welzijn
  • mavo
  • havo/vwo

Klik hieronder op de verschillende opleidingen voor meer informatie. 

 

vmbo Zorg & Welzijn (basis/kader)

Houd je van zorg, sport of werk je graag in de horeca of dienstverlening? Dan is Zorg en Welzijn jouw ding! In het profiel Zorg en Welzijn werken, sporten en koken we samen. Zorg en Welzijn is een leuke afwisseling tussen theorie en praktijk, waarmee je alle kanten op kunt!

vmbo Techniek (basis/kader)

Onze afdelingen techniek willen graag technisch talent al jong stimuleren en via praktisch onderwijs opleiden voor een baan als gekwalificeerd vakman of vakvrouw in het bedrijfsleven. Bij ons kun je terecht als je houdt van werken met hout, metaal, motoren of electro. Wij zijn trots op onze moderne en eigentijds afdelingen met een gemotiveerd team.

mavo***EXTRA

De mavo***EXTRA is een theoretische opleiding die je voorbereidt op het hogere niveau van de mbo-opleidingen. Ook kun je na de mavo naar de havo gaan en zo de stap naar het hbo maken. Op onze school gaan we verder; ook in de mavo doen we aan ‘leren en ervaren’. Een dagdeel praktisch onderwijs zodat leerlingen nog beter worden voorbereid voor de volgende stap in hun leven.

havo/vwo

De havo-opleiding is een 5-jarig traject. In de eerste klas nog een gemengde brugklas waarbij een deel van de leerlingen doorstroomt naar het vwo. De havo bereidt voor op het hbo.

 

Kennismaking nieuwe leerlingen en ouders


Dinsdagmiddag 22 juni - leerlingen
Dinsdagavond 22 juni - ouders

Let op: Houd onze site goed in de gaten. Als er wijzigingen zijn, wordt dat hier vermeld.

Contact

Perzikstraat 7
4261 KC Wijk en Aalburg
0416-691722