Geholpen te wordenHelpen is fijn en ook geholpen worden is erg belangrijk.
Wij staan voor je klaar. We noemen dat begeleiding/ondersteuning en die is op het Willem prima geregeld. Steeds zoeken we samen naar dat wat jij nodig hebt. Jij wordt gezien!

Jouw coach
Iedere leerling krijgt een eigen coach en heeft vakdocenten. De coach kijkt samen met je naar de keuzes die je maakt en wat je nodig hebt. Tijdens de les houdt de vakdocent rekening met verschillen, omdat niet iedereen alles even makkelijk of moeilijk vindt.Lentoren
Er zijn heel veel oudere leerlingen die je graag helpen. We noemen dat lentoren. Dat is fijn! Zij ondersteunen je zeker in de eerste maanden, zodat jij je snel thuis voelt en ook het gevoel hebt dat we er samen zijn om elkaar te helpen.

​Het Leerplein
Als de vaklessen, keuzelessen of extra lessen voorbij zijn, dan kun je natuurlijk naar huis gaan. Ga je liever op school aan de slag met je schoolwerk? Dan kan dat op het leerplein. Iedere dag kun je daar rustig werken. Alleen of samen met een paar andere leerlingen. Er is ook altijd hulp. Deze hulp wordt door studenten gegeven. Vaak zijn dat oud-leerlingen van onze school. Mooi hè?

 Waalwijk

voorlichtingsavonden
15, 16, 22 en 23 januari 2024

open lessen
28 februari 2024


Houd onze site goed in de gaten.
Als er wijzigingen zijn, wordt dat hier vermeld.
 

Contact

De Gaard 4
5146 AW Waalwijk
0416-333069