Ontdek je talenten op het WillemJe hebt vast dingen die je erg leuk vindt en waar je goed in bent. Er zijn vast ook dingen die je niet leuk vindt of misschien niet zo goed kunt. Het is altijd leuk om ergens beter in te worden!

Daarvoor heb je vaak wel een beetje doorzettingsvermogen voor nodig. Ook Messi moet trainen en nieuwe dingen leren. Dat geldt voor bijna iedereen. Of je nu muzikant, skater, dokter of verpleegkundige bent.

Op school dagen we je daarom ook uit. Net even dát zoeken, dat jou verder helpt, waardoor jij groeit. Je doet dat niet alleen, dat doen we samen. Want samen is het veel leuker. Bij samenwerken leer je dat je elkaars talenten kunt benutten.  Samen wordt leuker, gezelliger en mooier.

Wij hebben veel mogelijkheden voor leerlingen die muzikaal en creatief zijn. Samen werken we toe naar optredens zoals het Open Podium. Een prachtige plek waar meer dan 100 leerlingen een avondvullend programma organiseren. Het Open Podium staat in de regio echt supergoed bekend.

Buitenschoolse muziek hoort er dan ook bij. Lekker samen muziek maken tijdens of na schooltijd. Het kan allemaal onder begeleiding van een team van topdocenten. Jij hebt het in je, samen halen we het eruit.

Respect voor elkaar
Samen betekent ook dat we elkaar respecteren. Niet allemaal hetzelfde, dat is niet gewoon, zo zit de wereld niet in elkaar. Jij mag jezelf zijn en een ander dus ook. Elkaar respecteren gaat niet altijd vanzelf. Soms vind je iets van een ander vreemd, of begrijp je het niet zo goed. In de lessen leren we elkaar kennen, zijn we nieuwsgierig naar elkaar en elkaars mening. Dat is mooi, want soms word je dan zelf ook verrast en denk je: “Wow gaaf!”

 Waalwijk

voorlichtingsavonden
15, 16, 22 en 23 januari 2024

open lessen
28 februari 2024


Houd onze site goed in de gaten.
Als er wijzigingen zijn, wordt dat hier vermeld.
 

Contact

De Gaard 4
5146 AW Waalwijk
0416-333069